MIDEA ULTIMATE COMFORT

Midea Inverter Quattro icon

Inovativna tehnologija od sada u MIDEA klima uređajima.

midea airmagic logo

3 inovativna sustava iz MIDEA za savršeno čist zrak.

Image
Image
Image

NOVO! - prepoznaje Vaše potrebe u 2 koraka

BOOST u svaki kutak prostorije

Veliki volomen ispuha
Velika udaljenos ispuha
Turbo brzina ventilatora

SILKY udobno

Nježni ispuh uz pomoć Wind Sprayera
Ispuh zraka prema stropu
Bez puhanja u osobu

NOVO!

WIND SPARAYER

Inovativni Wind Sprayer s tisućama rupica nježno ispuhuje zrak kao alternativa centraliziranom puhanju zraka.

 

NOVO!

KONTROLA VENTILATORA

1%-100%

Pomoću daljinskog upravljača ili mobilne aplikacije možete podesiti brzinu ventilatora od 1% - 100%, te tako uživati u ugodnijem iskustvu hlađenja zahvaljujući preciznoj kontroli brzine puhanja.

 

NOVO!

KONTROLA VLAGE

Midein pametni senzor ne detektira samo temperaturu prostorije, već i razinu vlage. Pomoću aplikacije možete podesiti željenu razinu vlažnosti zraka između 30 i 90%.

 

POGODNOSTI ZA SERVISERE

OLAKŠANO SERVISIRANJE

Zahvaljuući pojednostavljenom dizajnu šasije, s Midea Ultimate Comfort  klima uređajem vrijeme čišćenja manje je za 50% u usporedbi s konvencionalnim klima uređajem.

 

Image

UNIVERZALNI PCB

Jedan univerzalni PCB odgovara svim veličinama serije Ultimate Comfort. Lako uklonjivi PCB i električne komponente smanjuju vrijeme održavanja za 50% te štede vrijeme i novac.

 

Image

DALJINSKI UPRAVLJAČ

Elegantan i lak za rukovanje

OSTALE FUNKCIJE

Image

Slijedi me - U daljinskom upravljaču je ugrađen osjetnik temperature koji reagira na toplinska opterećenja u prostoriji. Uređaj sam regulira temperaturu u prostoriji kako bi korisniku bilo ugodnije.

Image

Automatski restart - Ako za vrijeme rada nestane struje, uređaj će se ugasiti. Nakon povratka struje automatski se vraćaju postavke spremljene u memoriji uređaja.

Image

Samodijagnostika - U slučaju neispravnog rada uređaj se automatski isključuje kako bi zaštitio sustav. U međuvremenu će prikazati šifru pogreške za brzo servisiranje.

Image

Detekcija količine freona - Unutarnja jedinica alarmira ukoliko dođe do curenja plina iz sustava ili ukoliko ima viška freona u sustavu.

Image

Timer - Timer se može podesiti da pokrene i zaustavi klima uređaj u bilo kojem trenutku unutar 24 sata.

Image

Odvod kondenzata na dvije strane - Odvod kondenzata lako je spojiti lijevo ili desno na priključak u unutarnjoj jedinici.

Image

Hitna funkcija - Dogodi li se greška ili problem na osjetniku temperature, standardni klima uređaj će prikazati kod greške i odmah se zaustaviti, dok će Midea klima uređaj prikazati pogrešku i nastaviti rad, u slučaju da je klima uređaj hitno potreban.

Image

5 brzina ventilatora vanjske jedinice - Broj brzina vanjskog ventilatora povećao se s 2 na 5 brzina, što osigurava udobniji rad i uštedu.

Image

Anti-rust kućište - Kućište vanjske jedinice je zaštićeno antikorozijskim sredstvom, te je otporno na ekstremne uvijete.

Image

Niska temp. hlađenja - Posebno dizajniran PCB otporan je na niske temperature, a brzina ventilatora vanjske jedinice može se mijenjati automatski prema temperaturi kondenzacije. Klima se može pokrenuti u hlađenju čak i kada su vanjske temperature do -15°C.

Image

Upravljanje krilcima - Pomoću daljinskog upravljača može se upravljati ventilnim i horizontalnim krilcima.

Image

Horizontalni i vertikalni swing - Automatskim pomicanjem krilaca horizontalno (lijevo-desno) i vertikalno (gore-dolje) zrak se ravnomjerno distribuira po cijeloj prostoriji.

Image

Kompenzacija temperature - Temperatura pri stropu je obično viša nego pri podu. Npr. kada je temperatura na podu 23°C, pri stropu je 25°C. Usvajanjem funkcije kompenzacije temperature ta razlika se eliminira.

Image

8C grijanje - U modu grijanja klima uređaj se može podesiti na temperaturu 8°C što omogućuje održavanje te temperature u prostoru i sprečava smrzavanje unutar prostora. Posebno pogodno za kuće u kojima se ne boravi u zimskim danima.

Image

Memorija položaja klapne - Klapne će se automatski postaviti u isti položaj u kojem su bile posljednji put kada je klima uređaj isključen.